NUVÆRENDE HVALPE
Klik på billedet for at komme til siden
PLANLAGTE HVALPE
Klik på billedet for at komme til siden
TIDLIGERE KULD
Klik på billedet for at komme til siden
 

Hvalpe fra Kennel Acaiza

Jeg har gennemgået DKK's opdrætter uddannelse
Jeg er medlem af Dansk Kennel Klub
Jeg er medlem af Dansk Polar Hunde Klub

Hvalpekøbere er meget velkomne til at komme og besøge os, så man som nybagt hundejer ikke kommer til at føle sig fremmed over for den lille hvalp, man netop har udvidet familien med. Det er også igenem besøg at vi har nemmere ved at beslutte hvilken hvalp der passer til dig/jer. Dette er utroligt vigtigt, da ingen hvalpe har ens sind og temperamenter.

Overdragelsen af hvalpen sker når den er 8-10 uger. Præcist hvornår det sker kan være forskelligt fra kuld til kuld, men også forskelligt fra hvalp til hvalp. Nogle hvalpe har brugt for lidt mere tid hos sin opdrætter end andre.

En hvalp fra KENNEL ACAIZA er chipsmærket, vaccineret, fået ormekur og har stambog i DANSK KENNEL KLUB.

Der medfølger:
 Hvalpefoder af mærket PLATINUM (mærket vi selv fodrer med)
Mappe med gode råd, foderplan, pelspeje mm.
Hvalpe halsbånd & line
Kam, Karte & Børste til pelspleje
Lidt godbidder og lejetøj

En hvalp fra KENNEL ACAIZA koster 15.000 kr.

Malene (mig) med hvid dreng fra kuld D

Ønsker du at udvide din familie med en samojed?

Vi får rigtig mange henvendelser på hvalpe, så det vil derfor være en stor hjælp hvis i, jeres første mail til os, beskriver jer selv, jeres boligforhold, jeres hverdag, om i har haft hund før etc.

Som udgangspukt sælger vi ikke til folk som bor i lejlighed. Dette gør vi ikke af den årsag, at samojeden er en race som godt kan lide at høre sig selv. I et lejlighedskompleks bor man tæt med sine naboer, og så er det pludselig ikke kun en selv som har fået samojed, men også hele opgangen. Vores hvalpe er også opvokset med fri adgang til have, og det skal de blive ved med når de vokser op.

Vi sælger ej til folk med helt små børn (2år eller yngre). En lille hvalp bruger sine tænder, meget! Den kan ikke nødvendigvis se noget galt i at små fingre eller tæer skal tygges lidt på, og her vil der hurtigt kunne opstå uheldige situationer.
KENNEL ACAIZA | Malene Bjerregaard | Harager 1 | DK-6640 Lunderskov | E-mail: malene.showleads@gmail.com | tlf. 23 86 83 74
Lav din egen hjemmeside med mono.net