Planlagte hvalpe

INGEN KOMMENDE PLANER

Se billeder af vores tidligere kuld >>>

Vi er af den overbevisning, at der skal være god tid til hver enkelt kuld og hvalp, og sammenholdt med at vores piger kun har 2-3 kuld i deres levetid, betyder det, at vi ikke har hvalpe ofte.

Ønsker i at udvide jeres familie med en samojedhvalp?

Vi får rigtig mange henvendelser på hvalpe, så det vil derfor være en stor hjælp hvis i, jeres første mail til os, beskriver jer selv, jeres boligforhold, jeres hverdag, om i har haft hund før etc.

Som udgangspukt sælger vi ikke til folk som bor i lejlighed. Dette gør vi ikke af den årsag, at samojeden er en race som godt kan lide at høre sig selv. I et lejlighedskompleks bor man tæt med sine naboer, og så er det pludselig ikke kun en selv som har fået samojed, men også hele opgangen. Vores hvalpe er også opvokset med fri adgang til have, og det skal de blive ved med når de vokser op.

Vi sælger ej til folk med helt små børn (2år eller yngre). En lille hvalp bruger sine tænder, meget! Den kan ikke nødvendigvis se noget galt i at små fingre eller tæer skal tygges lidt på, og her vil der hurtigt kunne opstå uheldige situationer.
 
KENNEL ACAIZA | Malene Bjerregaard | Harager 1 | DK-6640 Lunderskov | E-mail: malene.showleads@gmail.com | tlf. 23 86 83 74
Lav din egen hjemmeside med mono.net