NYHEDER 2022

25. OKTOBER

Næsten et år er gået siden sidste opdatering. Det er ikke fordi at hverdagen i Kennel Acaiza har stået begivenhedsfrit hen, tværtimod!

Den ene dag og den ene udstilling har taget den anden, og pludselig er tiden rendt afsted.
Jeg vil en løbende tid forsøge at blive ajour med alle udstillingsresultater heriblandt alle de nye titler vores hunde har fået igennem det seneste år.

Den mest aktuelle opdatering er dog den jeg vil starte med!
Vi har fået hvalpe! vores E-kuld kom i torsdags til verdenen.
Moderen til kuldet er Scarlett (Acaiza's Chasing Calamities) og faderen er Bullet (Acaiza's Bullet For My Valentine).

Hvalpesiden er derfor opdateret. De øvrige sider vil indenlænge følge trop.
NYHEDER 2021

7. DECEMBER

Udstillingssiden er opdateret med de sidste nye resultater og billeder.

20. OKTOBER

Endelig blev der lidt tid og overskud til at få opdateret hjemmesiden. Siden sidste opdatering, er hvalpene flyttet ud til deres nye familier, og vi kan velkomme to af hvalpene til vores egen familie. Destiny (orange pige) som bliver boende her hos os og Dippet (hvid dreng) som er i sameje men bor hos en fantastisk familie på fyn. De har begge fået deres egne sider. 

Udstillingssiden fået tilføjet en del udstillinger og billeder herfra.

Derudover har Scarlett fået nye billeder på sin side.

7. AUGUST

Så er der lidt nyt på siden igen. d. 23 juli tog vi imod vores D-kuld, hvor 3 piger og 4 drenge så dagens lys. 

Hvalpesiden er opdateret med billeder fra de sidste 2 uger. 
7. JULI
Nu er det vidst ved at være på tide med en opdatering her på hjemmesiden!

Vi har i år, indtil nu, været på 7 udstillinger. Det har alle været udstillinger med super gode resultater. Light highlights kan nævnes:

Scarlett er blevet Dansk junior Champion og Dansk klub junior Champion. Derudover har hun fået placering som BIS1 junior og BIS2 junior og høstet 1 Dansk Certifikat! 

Bullet har generelt klaret sig rigtig flot! Han har høstet 1 BIR og 1 BIM, fået Nordisk certifkat og på de resterende udstillinger blevet 2. bedste han. 

Til Maddie er det blevet 4 x BIM, 1 Nordisk Cerfikat og 2 CACIB'er. 

Stella har taget 3 x BIM veteran, 1 x BIR veteran med en BIS1 veteran efterfølgende.

De fulde resultater kan ses på udstillingssiden under 2021. 

Sidst men ikke mindst kan jeg med glæde fortælle at Kelly er drægtig og at vi venter hvalpe omkring d. 22/23 juli. Vi glæder os utroligt meget til igen at have hvalpe og er spændt på resultatet af denne kombination. Vi har været så heldige at få lov til at bruge smukke Oliver. Han er opdrætter i Estland, men bor nu i Finland. Det har været lidt af en process at nå hertil, eftersom vi måtte ty til inseminering med frostsæd - i Pinsen. Men heldigvis med "gevinst". Nu glæder vi os blot til at byde de små uldtotter velkommen.

11. JANUAR
Vi skriver nu 2021. Et nyt år, nye planer, nye drømme og forhåbninger. 

Januar ligner dog mest af alt sig selv, koldt, vådt og mørkt imens man kun kan håbe på at der snart falder mere sne istedet for regn. Til trods herfor har pelsbørnene fået sig et velfortjent nytårsbad, ikke at tænker de selv synes de havde fortjent det, det er nok stik modsat, men det er altid rart at komme i bund i pelsen, uanset om der venter en udstilling forude eller ej. Vi greb dog chancen inden de igen fik mudderfregner at tage nogle nye billeder. Maddie og Bullet stod modeller denne gang, hvilket betyder at deres egne sider er opdateret med nye billeder. 
NYHEDER 2020
24. DECEMBER
Vi ønsker alle venner, familie og hvalpekøbere en glædelig jul og et lykkebringende nytår. 
11. NOVEMBER
Det er ikke megen opmærksomhed jeg har fået givet hjemmesiden efter hvalpene flyttede til deres nye familier i maj måned. 

2020 har indtilvidere, og bliver det nok også året ud, et lidt specielt år. Udstillinger har der ikke været mange af, grundet corona aflysninger, og dog har Polarhunde Klubben kunne gennemføre en række lidt henover sommeren og her i efteråret. Vi valgte at støtte op omkring dem alle, og sikke nogle resultater vi har fået!!! Udstillingssiden er opdateret med alle resultaterne, men jeg vil da lige nævne et par højdepunkter:

Scarlett: Acaiza's Chasing Calemities
2 x BEST IN SHOW BABY
1 x BEST IN SHOW HVALP

Maddie: Acaiza's Beyond Madness
NY DANSK CHAMPION
2 x BEDST I MODSAT KØN

Bullet: Acaiza's Bullet For My Valentine
NY DANSK CHAMPION
1 x BEDST I RACEN
1 x BEST IN SHOW

Stella: Winter Day's Real Lil' Star
NY DANSK VETERAN CHAMPION
NY DANSK KLUB VETERAN CHAMPION
POLAR GOLDCUP VETERAN WINNER 2020
1 x BEST IN SHOW VETERAN

Hundenes sider er naturligvis blevet opdateret også med resultaterne. 

Derudover har vi taget nye billeder af Scarlett, som findes på hendes side. 

26. MAJ 2020
Nu er det vidst på tide med en opdatering, eftersom hvalpesiden havde et hængeparti med manglende ugebilleder. Dette er nu rettet op på. Hvalpene er alle kommet godt afsted til deres nye familier, så KULD C er nu rykket ind på siden over tidligere kuld.

Det er skræmmende hvor hurtigt tiden går og Ebbe og jeg havde et lille kapløb med tiden om at nå det hele. Det lykkeds dog, og inden hvalpene var 8 uger gamle havde de nået at gå i snor en del gange, oplevet gågade, by, storcenter, parkeringsplads, butikker og strand. Nogle oplevelser som vi er så stolte af at give med i bagagen til vores hvalpene. 

En af hvalpene flyttede dog ikke så langt væk. Vi vil derfor byde Scarlett (Acaiza's Chasing Calameties) et stort velkommen. Lille gul pige er flyttet hjem til Malenes forældre, men stadig i sameje med os. Vi glæder os så meget til at se hvad denne lige pige kan udrette i fremtiden. 
28. APRIL 2020
Nye billeder på hvalpesiden.
16. APRIL 2020
Nye billeder på hvalpesiden.
08. APRIL 2020
Lidt nye billeder af vores hvalpe nu 2 uger gamle. Nu begynder de rigtig at blive sjove. Øjnene har åbnet sig og de er begyndt at vralte rundt i fødekassen. 
02. APRIL 2020
Siden med nuværende hvalpe er opdateret med billeder under fanen UGE 1
25. MARTS 2020
I går d. 24 marts fødte Kelly 8 hvalpe. 5 piger og 3 drenge. Desværre klarede 2 af pigerne det desværre ikke. 

Vi har dog stadig 3 skønne drenge og 3 smukke piger.  Vi glæder os så meget til de kommende uger. 

Alle hvalpene er reserveret.
19. FEBRUAR 2020
Så kom dagen endelig hvor Kelly skulle til scanning. Efter sidste gang hvor Kelly gik tom var nervøsiteten fra vores side af noget stor. MEN, jeg kan med stor glæde fortælle at Kelly er drægtig og vi d. 23 marts kan forvente et kuld hvalpe. 
Faderen til kuldet er den smukke hanhund Boomba (Lunasea My Game My Show). Han er opdrættet i Australien men bor i Schweitz. 

Vi modtager stadig gerne reserveringer på hanhvalpe. 
5. JANUAR 2020
Med et travlt efterår og derefter eksamensperiode og jul har hjemmesiden stået meget stille. 
Siden sidste update kan jeg fortælle at vi i efteråret fik HD fotograferet Maddie og Bullet, som begge fik resultatet A på deres hofter! Nu venter vi blot til at kalenderen igen får et hul så vi kan få undersøgt deres øjne også. Både Maddie og Bullet har fået opdateret deres sider med lidt nye billeder. 

Udstillingsåret 2019 sluttede vi af i Polarhundeklubben hvor Stellas avlsklasse blev Årets bedste avlsklasse. Dette er vi meget stolte over. 

I skrivende stund går vi og venter på at Kelly begynder sin løbetid, men det lader til at prinsessen lader sig vente på sig. 

Rigtig godt nytår fra Kennel Acaiza


NYHEDER 2019
11. SEPTEMBER 2019
Hjemmesiden er endnu engang blevet opdateret med udstillingsresultater. Vi har denne gang været afsted til årtes GOLD CUP i Polar Hunde Klubben. 3 udstillinger på 2 dage!!
Alle vores hunde var tilmeldt og derudover fik vi selskab af William (Acaiza's A Pinch Of Magic), så vi fik mulighed for at stille avlsklasse. Stella med hendes børn: Maddie, Bullet, Kelly og William. Det var fantastisk at prøve og dommerne gav os alle flotte ord med på vejen! Så kan vi jo ikke andet end at blive utrolig stolte. Derudover lånte vi super handler Mathilde, så vi var nogle ekstra hænder! og hun gør det altid SÅ flot!! 

Maddie og Bullet har derudover været de helt store resultat høstere. Bullet kom hjem med 2 nye titler og Maddie kom hjem med hele 4 nye titler!!! Jeg kan ikke andet end sige at weekeden var fantastisk!!!

Udstillingssiden er opdateret med resultaterne og hundenes sider er naturligvis også opdateret med titler. 

3. SEPTEMBER 2019
Denne update indeholder hele følelsesskalaen. Lige fra sorg til glæde. 
Vi har siden sidste update måtte sige farvel til Joey. Joey blev 14½ år gammel og vi vil se tilbage med glæde på alle de fantastiske stunder vi havde sammen. Selvom Joey opnåede en flot alder er det aldrig nemt at sige farvel. Joey's side er opdateret med et par mindeord. Sov sødt dejlige dreng til vi ses igen.

Men, denne update indeholder også lidt glæde. Vi har været på udstilling i Rotterdam i Holland, hvor vores unge dreng Bullet igen levede op til sit navn. I en alder af kun 12½ måned blev han BEDST I RACEN begge dage! fik 2 hollandske junior certer, 2 hollandske certer, blev gruppe vinder og BEST IN SHOW2!!! Den lille dreng er totalt fyr og flamme. Vi er ovenudstolte over alle weekendens resultater, som kan læses på showsiden.  


21. AUGUST 2019
Så er der lidt nyt til hjemmesiden igen. Vi har været afsted på 3 udstillinger, som alle har helt fantastisk!!! 
Vi har været på nordisk udstilling i Horne og dobbelt international udstilling på Bornholm. 
På de 3 udstillinger har vi fået følgende titler og placeringer:

Bullet:
Ny dansk junior champion
1 junior certifikat DKK
1 certifkat DK
1 BIR
1 gruppe vinder!!!
1 BEST IN SHOW # 4

Maddie:
2 junior certifkater DKK
1 Certifikat DK

Kelly:
Ny international champion
2 CACIB
2 BIM

Jeg er så stolt af dem!! Det er virkelig en drøm som gik i opfyldelse. At prøve at stå BIR og BIM på en Dansk udstilling og efterfølgende vinde gruppen og blive placeret i BIS. Bullet er med sine 12 måneder stadig en stor hvalp, så at opnå disse resultater i så ung en alder er helt vildt! 

Udstillingssiden er opdateret med de fulde resultater fra udstillingerne og billeder. 
2. AUGUST 2019
Nye billeder af Maddie og Bullet på deres egne sider.
19. JULI 2019

Himlen har i dag fået en ny stjerne. 
Det gør så forbandet ondt at skrive dette indlæg.

Vi har i dag måtte sige farvel til vores elskede Freya. Multi. Ch Makesi’s Acaiza Of Joey.

Freya har igennem det sidste stykke tid fået stærk medicin, men til sidst ville hendes krop ikke mere.

Freya er noget helt specielt og vil altid have en helt speciel plads i mit hjerte. Hun var min første hund og er starten på mit hundeliv. Hun var grunden til at jeg fik interessen for at udstille og derigennem startede mit firma op med showliner. Og vigtigst af alt, hvis det ikke havde været for Freya og min interesse for udstilling var det heller ikke sikkert at Ebbe og jeg havde fundet hinanden❤️. Så Freya kan jeg takke rigtig meget for og hvordan mit liv er blevet. ❤️❤️❤️

Freya opnåede at blive International Champion, Dansk Champion, Tysk Champion, Polsk Champion, Tjekkisk Champion, Østrigsk Champion, Luxembourg Champion, Tysk Junior Champion, Dansk klub veteran champion, Neumunster Jugendsieger 2008, Belgisk Vinder 2013, Københavnsk Veteran vinder 2015,

Selvom Freya aldrig fik hvalpe selv, vil hun altid leve videre i hvert kuld vi laver og hver hvalp vil bære mit kennelmærke Acaiza’s, som netop er opkaldt efter Freyas navn på stamtavlen.

Sov sødt min lille skat på din sidste rejse. 
11.06.2007 - 19.07.2019

15. JULI 2019
Kelly er desværre ikke drægtig i denne omgang. Vi prøver igen i næste løbetid. 
1. JULI 2019
Nu er det vidst på tide med en opdatering.
Vi har været afsted på 6 udstillinger siden sidste update, så udstillingssiden har fået lidt nye resultater og billeder på.

Nogle Highlights kan nævnes:
Vi har prøvet at stille en opdrætsklasse for første gang, og sikke en succes! vi gik hele vejen og blev BIS 1 opdræt i Polen. 

På samme udstilling blev vi også BIS 1 parklasse!  
Bullet har vundet 2 junior certifikater i DKK og 1 juniorcertifikat i Polen. Maddie har ligeledes vundet 1 junior certifikat i Polen.

Sidst men ikke mindst er Kelly blevet POLSK CHAMPION!!! vi er meget stolte! 
29. MAJ 2019
Vi har i weekenden været afsted på udstilling i Neumunster. En rigtig regnfuld dag, men resultaterne er vi super stolte af! 

Trods Kelly står i meget mangelfuld pels i øjeblikket blev hun bedste tæve med Certer og CACIB!!
24. APRIL 2019
Så blev det vidst tid til en update her på hjemmesiden.

Vi har været afsted på to udstillinger siden sidste update. Resultater for disse kan ses på udstillngssiden. 

Derudover har vi været afsted med Kelly til øjenlysning. Resultatet var helt uden anmærkninger. 


3. MARTS 2019
Nye billeder af de to yngste banditter. Maddie og Bullets egne sider trængte til at blive opdateret med nye billeder, og som sagt så gjort. 
19. FEBRUAR 2019
Vi har været afsted til årets galla udstilling. Ved tilmeldingsfristen besluttede vi os for kun at tilmelde Bullet, da standen også skulle passes på dagen. 

Bullet klarede det så fint og gik hele vejen til semifinalen i hvalpecuppen. Tror han nød den opmærksomhed som han fik ved at være alene med på tur. 
12. FEBRUAR 2019
Så fik vi skudt udstillingsåret ordentligt igang også! Vores lille Maddie tog intet mindre end BEST IN SHOW BABY på årets første internationale DKK udstilling. 
Jeg tænker ikke jeg behøver at skrive andet end ordet STOLT og virkelig GLAD!! 

Derudover er Ebbe og jeg så småt ved at komme på plads i vores nye hus. Adressen på hjemmesiden er ændret til den nye adresse. 
7. JANUAR 2019
Et lille tilbageblik på året 2018:

2018 var året hvor B kuldet kom til verden. Dette efter Stella og smukke Zac. Der kom 7 hvalpe, hvor vi selv beholdte Maddie og Bullet.

Vi har været afsted til lidt udstillinger i både ind og udland og har opnået pæne resultater.
2018 var året hvor hvor Kelly blev Dansk Champion, og dette på 3 danske certer. Kelly tog også 2 gruppeplaceringer da vi var i Polen.

2018 var året hvor jeg atter engang satte min på skolebænken.

2019 bliver et spændene år. Om under en måned flytter Ebbe og jeg ind i vores nye hus. Harager 1 i Lunderskov. Mere plads til os og hundene, hvilket bliver fantastisk! 

Derudover er planlægningen af kuld C i fuld gang. 
 
Maddie BIM, Bullet BIR
Mysser til far synes Bullet
Scarlett 8 uger gammel
Bullet, Maddie, Kelly, William og Stella og weekendens høst
Avlsklasse
Maddie, Bullet, Kelly og Stella
MADDIE BEST IN SHOW BABY FREDERICIA 2019
KENNEL ACAIZA | Malene Bjerregaard | Harager 1 | DK-6640 Lunderskov | E-mail: malene.showleads@gmail.com | tlf. 23 86 83 74
Lav din egen hjemmeside med mono.net