NYHEDER 2016
13. JULI 2016
Dejligt med lidt ophold i det ellers så våde sommervejr! og det er blevet nydt!!
På billedet er Joey og Kelly.
12. JULI 2016

Så gik der agurketid i min hjemmeside! Med en travl tid, så har jeg syltet min hjemmeside lidt for længe, men nu skulle det være tid til en update.

 

Hjemmesiden er blevet opdateret lidt hist og her. Kelly har fået et par nye billeder på sin side, og så er udstillingssiden opdateret med en del udstillinger vi har været på. Jeg har opdateret med kellys resultater, men jeg kan STOLT fortælle at både William (grønne dreng) og Nanoq (blå dreng) begge har været af sted på udstilling også, og har begge gjort det fantastisk flot! Willam har nuppet 2 BIS baby placeringer og jeg er bare SÅ stolt!

 

Kelly er i skrivende stund blevet 4 måneder. Jeg forstår slet ikke hvor tiden er blevet af! Hvalpetænderne er på vej ud og min lille nuttede hvalp er nu ved at blive en smuk lille pige! – som snart er på størrelse med sin mor!

25. MAJ 2016
Kelly er nu snart 11 uger gammel! i fredags tog jeg lidt 10 ugers billeder af hende, og de er selvfølgelig lagt på hendes side.
08. MAJ 2016
I skrivende stund ligger de to sidste tøser og snorker på terassen sammen. Det har været en travl weekend da 3 af hvalpene er flyttet til deres nye familier. Jeg var spændt på hvordan Stella vile tage det hele, men hun var MEGET sejere end mig!! jeg har måtte knibe en DEL tåre når hvalpene var kørt afsted. Puha det har været hårdt, men det er en stor glæde at de har fået sådan nogle gode familier som kommer til at elske dem SÅ højt!

En af tøserne, Acaiza's Always in Your Heart (lilla pige) som kommer til at hedde Kelly, bliver hos os! Gul pige bliver et stykke tid også, da hun skal rejse udenlandsk og der går lige lidt tid får hun må det!

Kelly har fået sin egen side på hundesiden!

Og så er hvalpesiden opdateret med de sidste uge billeder af kuldet. Kuldet kan nu findes under tidligere kuld og ikke længere nuværende kuld! 
26. APRIL 2016
Hvalpene er nu blevet 6 uger og tiden flyver virkelig hurtigt nu! - så hurtigt at jeg helt har glemt at opdatere hjemmesiden.

I skrivende stund er der lidtro på hvalpene... de sover pote i pote indendøre da regnen ellers bare plasker ned. Vi har været noget udfordret med vejret de sidste par dage, da hvalpene helst vil være udendøre, men det dur bare ikke når det regner. Så de har fået lidt rå ben at bruge tiden på.

Det er en April som bestemt har stået på lidt overraskelser idet at vi i søndags fik en omgang sne! kl. 5 om morgen holdte hvalpene fest i hvalpegården så vi besluttede for at tage en tidlig morgen "vandring" i haven, så hvalpene kunne få sne under poterne - og de NØD DET!

Hvalpene har desuden fået ormekur for 3. gang og så har de stiftet bekendskab med bloweren. Det har gået ganske nemt da ingen af hvalpene har været bange for den. Jeg har dog også valgt at bruge min rejseblower og så på den laveste styrke, men vi skal jo starte et sted!

Kuldsiden er opdateret med mange nye billeder.

09. APRIL 2016
Hvalpene er nu blevet 4 uger gamle, og der er rigtig begyndt at blive gang i dem. De slås med hinanden og driller Stella når hun besøger dem i hvalpegården.

Hvalpene har i dag fået deres 2. ormekur og været en tur ude i haven for første gang! Nogle synes det der med haven var lidt farligere end andre, men det skal nok komme.

Hvalpesiden er opdateret med nye billeder fra uge 4.
05. APRIL 2016
Der er godt gang i hvalpene som nu er blevet 3,5 uge gamle.
01. APRIL 2016
Til farre for at komme til at gentage mig selv, så går tiden SÅ hurtigt!! hvalpene er i dag 3 uger gamle! der er i denne uge sket rigtig meget for dem! de har fået klippet negle, fået området de er på udviddet fra blot at være fødekassen til nu at være en hvalpegård. De har i dag fået deres første måltid mad også!

Derudover så er der kommet rigtig liv i dem. De leger med hinanden, bider og gøer af hinanden. Nogle rigtig charmetrolde!

Hvalpesiden er opdateret med billeder fra 3. leveuge.
26. MARTS 2016
Hvalpene er i dag 15 dage gamle og har fået deres første ormekur... puha, det var godt nok ikke et hit! og der blev da også pustet lyserøde bobler! Lidt zoolac efterfølgende og så håber jeg ikke det giver alt for løs mave. Skulle nødig have 5 hvalpe som alle skider tyndt, det giver et værre svineri i hvalpeboksen. hihi

Alle hvalpene har ogå fået øjne nu, og de er begyndt at opføre sig som rigtige samojeder - de kan nemlig godt lide at høre sig selv, hvilket har gjort at jeg har haft nogle nætter med kun 2-3 timers søvn... men dejlige er de jo stadige.

Hvalpesiden er opdaterer med billeder fra 2. leveuge.
20. MARTS 2016
Tiden flyver nærmest afsted og hvalpene er nu 9 dage gamle!
Jeg har lavet et samlet album med nogle af de billeder jeg har taget igennem den første uge. Derudover kan jeg nævne at alle hvalpene pt. er reserveret.

Så er der også en lille video fra idag. Rigtig god Søndag allesammen.
13. MARTS 2016
Hvalpene er kommet til verden!

Fredag d. 11 marts fødte Stella 5 smukke hvalpe. 2 hanner og 3 tæver.

Hvalpesiden vil blive opdateret snart med en masse billeder!
06. MARTS 2016
Så er der ikke langt tid igen, og Stellas mave vokser og vokser. Vi var i går hos dyrlægen hvor Stella fik nr. 2 herpes vaccine og blev røngtenfotograferet! Der var 4 hvalpe at se i hende! Nu kan se sidste dage kun gå for langsomt.

Nyt billede af Stella taget i går på dag 54! ikke nemt at se hun er gravid når hun bærer det SÅ flot! >>>
09. FEBRUAR 2016
Vi går en rigtig spændene tid i møde! Stella er drægtig og vi forventer hvalpe d. 13 marts. Vi glæder os virkelig meget til at velkomme de små fantastiske uldtotter til verden!

Reservationer er velkomne, og du/i er altid velkommen til at ringe eller emaile og få en uforpligtende hundesnak.
 
Kelly og Stella
Kelly 7,5 uge gammel
KENNEL ACAIZA | Malene Bjerregaard | Harager 1 | DK-6640 Lunderskov | E-mail: malene.showleads@gmail.com | tlf. 23 86 83 74
Lav din egen hjemmeside med mono.net